Appeltaart kwark bollen

Dit zijn ABSOLUTE aanraders!! Simpel te maken en HEERLIJK!
Dit zijn ABSOLUTE aanraders!! Simpel te maken en HEERLIJK!

Appeltaart kwark bollen

APPELTAART KWARKBOLLETJES
Fase 1 en 4

Dit zijn ABSOLUTE aanraders!! Simpel te maken en HEERLIJK!
Ik bewaar de bollen in mijn vriezer. Zo kan ik er telkens één uithalen en ervan genieten ?

Ingrediënten:
– 100 gr rozijnen
– 2 appels
– 250 gr kwark
– 250 gr havermeel
– 1 el bakpoeder
– 2 eitjes
– 1 el speculaaskruiden
– 1 tl kaneel
– 2 el honing of agavesiroop
– 1 tl gesmolten kokosolie

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Wel de rozijnen ca. 10 minuten in warm water, giet ze af en dep ze daarna goed droog.
Snijd de appels in kleine stukjes en doe deze in een mengkom.
Voeg het meel, kwark, bakpoeder, eieren, speculaaskruiden, kaneel, gesmolten kokosolie en de honing/agavesiroop toe. Roer deze ingrediënten goed door elkaar totdat er een stevig beslag ontstaat.
Verdeel met een ijsbolletjesschep ca. 12 tot 15 bollen op de bakplaat. Laat voldoende ruimte tussen de bollen, anders plakken ze bij het bakken aan elkaar.
Schuif de bakplaat in de oven en laat de bollen ca. 20 minuten bakken.
Laat ze daarna afkoelen.
Enjoy!

Wie ben ik?

Nadia Komen

Mijn naam is Nadia Komen, en ik ben mama van 2 super stoere boys Sebastiaan en Christiaan.
Al vanaf mijn pubertijd was ik al bezig met mijn gewicht, ik was namelijk altijd al “zwaarder” dan mijn klasgenootjes.

Gratis E-book

E-book

Nieuwsbrief

Tips, nieuwtjes en updates
direct in jouw mailbox!
Meld je aan voor
onze nieuwsbrief.

Wie ben ik?

Nadia Komen

Mijn naam is Nadia Komen, en ik ben mama van 2 super stoere boys Sebastiaan en Christiaan.
Al vanaf mijn pubertijd was ik al bezig met mijn gewicht, ik was namelijk altijd al “zwaarder” dan mijn klasgenootjes.

Nieuwsbrief

Tips, nieuwtjes en updates
direct in jouw mailbox!
Meld je aan voor
onze nieuwsbrief.