Hardlopen!

We kennen het allemaal en iedereen heeft z’n goeie doelen toch ;-)
We kennen het allemaal en iedereen heeft z’n goeie doelen toch ;-)

Hardlopen!

Nou ik ook weer Haha vorig jaar zei ik namelijk heel mans ik doe weer mee aan de 10 km run aangezien ik het jaar daarvoor mee had gedaan een Lady’s Nike run, kon ik hier in eigen omgeving natuurlijk niet achter blijven ?

Dus ingeschreven ! Helemaal trots… 1 x getraind en toen kwam er van alles tussen.

Met als gevolg ik had niet meer getraind? En ja de dag kwam steeds dichterbij.

Ik wilde het gaan cancelen maar ja dan komt er toch een stukje trots bij kijken want mijn ouders en kinderen zouden mij en mijn man gaan aanmoedigen ? Kan je het natuurlijk niet maken om niet te gaan toch ?

Oké ik heb A gezegd dan ook maar B he ?

Op de avond alles checken hebben we alles? Telefoon, koptelefoon, water, banaantje nog even snel naar de wc rent wat makkelijker, check check dubbel check ja we hebben alles! Wij op de fiets naar het event want ja das het voordeel dat we in de buurt wonen, fiets netjes op slot jasje uit want die heb je niet nodig als je gaat rennen. Telefoon om je arm en shit waar is mijn koptelefoon ??? Licht paniek want ik had geen tijd meer om heen en weer te fietsen en wist ook niet waar hij was, had ik hem verloren ? Mag hopen van niet want het is een Böse koptelefoon speciaal voor hardlopen ?

Fuck nou ja nu moet ik zonder muziek rennen begint al goed mij niet heus (stille hint dat ik gewoon niet moest rennen)

Maar goed we hebben het gedaan ! Bijna dood ervaring dat wel maar ook weer een beetje trots want ik had 4 min van mijn tijd af gelopen van Amsterdam ??

En gelukkig mijn koptelefoon gevonden… waar ??? Keurig netjes in mijn jaszakje van mijn vest ??‍♀️ Gewoon niet goed gekeken ?

Nou de dag erna heb ik het moeten bezuren ? Ik was letterlijk ziek van de spierpijn! Ik kon niks meer was misselijk, hoofdpijn, beroerd wauw wat was ik ziek. En ken je dan de woorden DIT DOE IK NOOIT MEER!!!

Haha tot dat je 6 weken geleden de mail weer binnen krijgt de inschrijvingen zijn weer begonnen ! En wat doe je ????

Juist we schrijven ons weer in Haha maar dit keer doen we echt trainen ? Dus minimaal 1 x per week hardlopen en 2 x per week zwemmen.

Dus nu moet het toch goed komen toch ?

14 April gaan we weer de 10 km hardlopen ??

Hardlopen

Wie ben ik?

Nadia Komen

Mijn naam is Nadia Komen, en ik ben mama van 2 super stoere boys Sebastiaan en Christiaan.
Al vanaf mijn pubertijd was ik al bezig met mijn gewicht, ik was namelijk altijd al “zwaarder” dan mijn klasgenootjes.

Gratis E-book

E-book

Nieuwsbrief

Tips, nieuwtjes en updates
direct in jouw mailbox!
Meld je aan voor
onze nieuwsbrief.

Wie ben ik?

Nadia Komen

Mijn naam is Nadia Komen, en ik ben mama van 2 super stoere boys Sebastiaan en Christiaan.
Al vanaf mijn pubertijd was ik al bezig met mijn gewicht, ik was namelijk altijd al “zwaarder” dan mijn klasgenootjes.

Nieuwsbrief

Tips, nieuwtjes en updates
direct in jouw mailbox!
Meld je aan voor
onze nieuwsbrief.